DomovObvestilaOd jutri delna zapora gramoznega parkirišča za tržnico

Od jutri delna zapora gramoznega parkirišča za tržnico

NoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Jutri, 31. maja, se začenja urejanje gramoznega parkirišča za tržnico, kjer bo Mestna občina Koper do konca tedna asfaltirala dostopne poti in na novo zakoličila parkirna mesta. V času del bo veljala delna zapora, v primeru zasedenosti parkirišča bodo imetnike splošnih abonmajev preusmerjali na parkirišča ob severni obvoznici, P+R Semedela in Kolodvorska, ob Piranski cesti (pri bazenu) in pri Mercatorju tehnika.

Potem ko je minuli konec tedna občina asfaltirala dostopne poti na delu parkirišča v Žusterni, bo ta teden na novo uredila tudi gramozno parkirišče za tržnico. Dela bodo izvajali postopoma, po dve vrsti naenkrat, zato bo večji del parkirišča obratoval nemoteno. Kljub temu bodo med 6. in 9. uro zjutraj na terenu prisotni nadzorniki Marjetice Koper, ki bodo v primeru zasedenosti uporabnike preusmerjali na druga parkirišča.

Imetniki splošnih parkirnih abonmajev bodo lahko od jutri, 31. maja, do vključno petka, 3. junija, svoja vozila parkirali tudi na drugih javnih parkiriščih v mestu, in sicer na vseh štirih parkiriščih ob severni obvoznici (pod Bastionom, dijaškim domom in pri sv. Ani), parkiriščih P+R (Semedela in Kolodvorska), ob Piranski cesti (ob olimpijskem bazenu) in Mercator tehniki.