DomovŠportBronxi že petič na finalnem turnirju pokala NZS v futsalu

Bronxi že petič na finalnem turnirju pokala NZS v futsalu

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Bronxi, ki so na zadnji tekmi premagali Maribor z izzidom sedem proti pet so se letos že petič uvrstili na finalni turnir pokala NZS v futsalu.

Po žrebu četrtfinala pokala je bil tako s strani poznavalcev in medijev kot tudi iz samega tabora vijoličastih, Maribor samoumevni potnik v Olimije a so Bronxi iz Škofij to tezo postavili na glavo. V petek 15. decembra so v dvorani Burja na Škofijah Bronxi pripravili tekmo, ki nikogar ni pustila ravnodušnega in povsem zasluženo ugnali štajerce.

Prav tako se je tudi povratna tekma v dvorani Tabor pričela po željah Bronxov. Rutinirani Hrvatin je že v drugi minuti v svojem stilu položil domačega vratarja na tla in dosegel vodilni zadetek. Domačim ni preostalo drugega kot da na vsak način poskušajo doseči zadetek.

Foto: Bronx

Deset minut pred koncem tekme so domači zaigrali z vratarjem v polju. Ustvarili so si nekaj pozicij za strele, ki pa so bili vsi po vrsti lahek zalogaj razpoloženega Mordeja. V zadnji minuti srečanja so tako Bronxi že slavili zasluženo napredovanje, kar so domači izkoristili in dosegli zadetek v zadnjih trenutkih tekme za pirovo zmago, ki je seveda pomenila izpad iz nadalnjega tekmovanja.

Tako so se Bronxi več kot zasluženo uvrstili na zaključni turnir slovenskega futsal pokala in na najlepši možen način zaklučili leto, ki ga je zaznamovala tudi 30. obletnica kluba.