DomovŠportČlani FC Koper pričeli s pripravami na novo sezono

Člani FC Koper pričeli s pripravami na novo sezono

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

V FC Koper so včeraj člani s popoldanskim sestankom in treningom tudi uradno pričeli s pripravami  na novo sezono.

Fantje so se zbrali na stadionu Bonifika, kjer smo lahko videli veliko novih in starih obrazov. V primerjavi s koncem lanske sezone v ekipi ne bo Alena Beganovića, Antonia Lebarja, Ria Suzukija in Milojice Stojadinovića.

Koprčani so se zbrali v prostorih Bonifike, kjer je krajši sestanek začel športni direktor Boško Županović, ki je predstavil cilje in pričakovanja v letošnji sezoni. Vse zbrane je nagovoril tudi predsednik kluba Valter Valenčič, ki je zagotovil, da je klub na pravi poti ter igralcem zaželel srečo v novi sezoni. Ob tem je spomnil na odlično infrastrukturo in pogoje, ki jih ponuja klub in se obenem zahvalil tudi županu Mestne občine Koper Borisu Popoviču brez katerega to ne bi bilo mogoče. Nazadnje je trener Damir Milinović vsem novincem na kratko predstavil svoj način dela in ekipo takoj zatem odpeljal na prvi trening.

Na treningu je bilo moč videti veliko starih obrazov in pa tudi novih, ki se v Kopru trenutno preizkušajo in želijo prepričati strokovni štab, da imajo dovolj kvalitete za koprsko ekipo. Z ekipo je, sicer na stranskem tiru zaradi poškodbe, začel trenirati tudi stari znanec Bonifike Damir Hadžić.

Koprčani bodo do konca tedna trenirali v gostem ritmu, v soboto pa jih čaka tudi prva prijateljska tekma, ko bo na Bonifiko prišel novopečeni drugoligaš iz Bilj.