DomovŠportHrvaški strateg zadovoljen z igro svojih varovancev

Hrvaški strateg zadovoljen z igro svojih varovancev

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Hrvaški strateg na koprski klopi Igor Pamić je po zmagi na sobotni tekmi strnil svoje misli. Zanj je bila to druga zmaga na koprski klopi.

Strateg kozličkov je bil z zmago nad Aluminijem zadovoljen, kljub temu pa misli, da bi moral biti prvi polčas boljši: “Danes smo odigrali veliko bolje kot na prejšnjih tekmah, še posebej je bil napredek viden v napadu. Vendarle s prvim polčasom ne morem biti zadovoljen, bilo je precej slabo.

pamic
Igor Pamić je bil tokrat zadovoljen z igro, ki so jo pokazali kozlički. Foto: FC Koper

Kozlički v drugem polčasu z odlično igro

Veliko bolj je bil Igor Pamić zadovoljen z igro svojih varovancev v drugem polčasu, ko smo spremljali bolj konkretno in nevarnejšo igro koprskih junakov, ki so popravili vtis s prejšnjih tekem.

“Z igro v drugem delu sem zadovoljen. Bilo je sicer nekaj protinapadov gostov, a gola nismo prejeli. Bili smo konkretni, nevarnejši, še posebej s prihodom Vekića v igro in vesel sem, da je prav on odločil tekmo. Vem, kako si je želel te priložnosti. Danes čestitam vsem, vem, kako težko je bilo igrati po visokem porazu v Mariboru. To je bila zelo težka tekma, odigrali smo jo dobro, zrelo in popravili vtis s prejšnjih tekem,” je povedal hrvaški strateg.

Strokovnjak iz Žminja je pohvalil tudi  gledalce: “Omenil bi še eno stvar. Raje vidim, da so na tribuni tisti pravi navijači, tako kot je bilo tokrat! To je bolje, kot pa da jih je veliko in je vzdušje slabo. Dali so nam neko dodatno energijo in s tem sem izredno zadovoljen – zaradi sebe, nas in vseh, ki imamo radi Koper! Malo jih je bilo, a so bili tisti pravi.” *