DomovArhivActive Koper: FoldAIR – zabava na vodi, ob vodi in pod vodo

Active Koper: FoldAIR – zabava na vodi, ob vodi in pod vodo

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

V prihajajočem vikendu bo na semedelski plaži, poleg drugih, svoje zanimive vodne športe, predstavilo tudi podjetje FoldAIR d.o.o., ki ga je ustanovila ekipa mladih inovatorjev in vodno športnih navdušencev, ki so se z veseljem vključili v projekt Active Koper, da bi predstavili svoje atraktivne produkte in storitve, ki so plod slovenskega znanja.

slika wi

Pogovarjali smo se z Nejcem Končanom Verstovškom in Titom Črtomirjem Kandučem, ki vas bosta naučila deskanja na vodi, letenja pod vodo s Subgliderjem, vožnje z Olaf skiroji, slackline veščin in poskrbela za vaš aktivni vikend na obali. Poleg njiju pa bo za ogrevanje in ohladitev telesa poskrbel osebni trener Nejc Kofler, ki vodi skupinske »bootcamp« vadbe ob vodi. Ekipa obljublja, da bo vsak vikend na voljo nekaj novega. Za začetnike nudijo tečaj »vejkanja«, ki vključuje tudi wakeboard simulator na kopnem in na to praktični preizkus z inštruktorjem in plovilom, prav tako vabijo, da se oglasite ob vikendih na semedelsko cesto in si privoščite adrenalinsko vožnjo z njihovim ScoobySeaDoo vodnim skuterjem, uživate v vožnji s tubo, ali vas naučijo deskanja oziroma smučanja na vodi.

fold 2

Ekipa FoldAIR s sodelavci izjemno podpira projekt Active Koper in se trudi vsak vikend dodati nekaj novega, saj je to edinstvena priložnost za promocijo vodnih in ob vodnih ter podvodnih športov na obali in v Sloveniji. Podjetje FoldAIR je letos izumilo in svetu prvič predstavilo napihljive objekte za wakeboarding oziroma vejkanje, katere bodo predstavili tudi v Kopru ob pomoči team riderjev, tako da se vam obeta prava atrakcija. Bodite aktivni in ne izpustite nobenega vikenda do 4. 9. saj bo ekipa FoldAIR poskrbela, da boste vedno našli nekaj zase. Celotna ponudba je na strani www.activekoper.si. Seaside Bar Solutions pa bodo poskrbeli, da nikoli ne boste žejni. Ob obisku dejavnosti FoldAIR vas čaka poseben koktajl gratis. Poleg tega pa je 15. in 16.8 načrtovana izvedba tečaja prostega potapljanja (freediving – APNEA) z Juretom Daićem iz H2Oteam.

fold 3