DomovArhivSelitev splošne ambulante

Selitev splošne ambulante

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Tako bo ambulanta pridobila boljše pogoje za delo, predvsem pa smo ob podpori odgovornih na MOK uspeli možnost obiska izbranega zdravnika približati številnim prebivalcem koprskega zaledja, saj na pomembno prometno žilo skozi Pobege, gravitira večji del koprskega zaledja.

Nova lokacija bo omogočala sočasno delo družinske ambulante, ob podpori referenčne ambulante, oziroma zdravnika specializanta, kar v sedanjih prostorih v centru Kopra ni bilo mogoče.

stetoskop

Prav tako se septembra upokoji Sava Poljšak, dr.med., katere program se iz koncesije ponovno vrača v Zdravstveni dom Koper, ki je že zagotovil zdravnico ustrezne specializacije, dr. Georgijevo, ki bo prevzela izvajanje tega programa in ga izvajala sprva v centru Kopra, v kratkem pa se seli v Olmo, v prostore na Cesti na Markovec, kjer že danes deluje več splošnih ambulant.

Na pridobitve in njihove rešitve smo lahko ponosni. Prav tako na vizijo vodstva občine, ki želi nuditi enake pogoje vsem občanom tudi na področju dostopa do zdravstvenih storitev.