DomovArhivActive Koper: v znamenju kajaka v čast dosežkom kajakašice Špele Ponomarenko Janić

Active Koper: v znamenju kajaka v čast dosežkom kajakašice Špele Ponomarenko Janić

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Prihajajoči vikend bo park vodnih športov Active Koper v znamenju kajaka, ki je zaradi 4. mesta Špele Ponomarenko Janič iz domačega Kajak kanu kluba Žusterna na Olimpijskih igrah v Riu te dni še posebej v ospredju javnosti.

sup tekma jutri

V soboto, 20. avgusta, ob 10. uri bo park vodnih športov Active Koper gostil mlade tekmovalce iz obalnih veslaških klubov, ki se bodo v sklopu treninga pomerili v štafeti, popoldne ob 18. uri pa se obeta zabavno tekmovanje v kajakaškem slalomu za vse, tudi za popolne začetnike, ki bi se želeli zgolj spoznati z vožnjo s kajakom. Udeležba je za tekmovalce brezplačna, s prijavo pa bo potrebno pohiteti, saj je število mest omejeno.

20160806_134542

Prihajajoči vikend bo tudi ribiško obarvan. V soboto in nedeljo zjutraj se lahko pridružite na ribolovu iz čolna. Seveda park vodnih športov tudi v prihajajočem vikendu ponuja vse že znane aktivnosti rekreacije in zabave na vodi. Med 8. in 21. uro lahko najamete SUPe, kajake, windsurf opremo, pedalin, vodno kolo ali se udeležite tečaja potapljanja, jadranja, izleta z barko, vožnje z vodnim skuterjem in drugih aktivnosti iz pestrega nabora centra vodnih športov.

V pričakovanju prave dogodivščine ...

Park vodnih športov Active Koper bo sicer odprt do 4. septembra vsak vikend. Ponudbo parka vodnih športov si lahko ogledate na www.activekoper.si, kjer lahko tudi rezervirate posamezno aktivnost. Dnevno dogajanje in utrip v parku vodnih športov pa lahko spremljate na facebook strani https://www.facebook.com/activekoper/.