DomovArhivBi naredili nekaj zase in hkrati pomagali drugim?

Bi naredili nekaj zase in hkrati pomagali drugim?

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Priložnost za tako enostavno pomoč boste imeli v soboto 7. decembra 2013, ko bo na koprski Bonifiki potekal humanitarni dogodek “Slovenija, od kod dobrote tvoje”. Dobrodelni tek bo organiziralo športno humanitarno društvo Vztrajaj – Never give up. In prav pohvalno je, da tudi v teh časih še vztrajajo predvsem organizatorji podobnih dogodkov.

IMG_3871

Na dogodku boste lahko hkrati naredili nekaj za svoje telo in s tem prispevali svoj delež pomoči za socialno šibkejše otroke. Z zbranimi sredstvi bo društvo namreč kupilo osnovne potrebščine in božična darila za njih.

Poleg dobrodelnega teka s štartnino 10 evrov za odrasle in 5 evrov za otroke bo na dogodku potekala tudi prav posebna licitacija predmetov, ki so jih za ta dogodek podarile znane osebnosti. Bi imeli dres katerega od vrhunskih športnikov, ki so podprli dogodek? Ali pa mogoče punčko, ki jo bo na dražbo prinesla pevka Sanja Grohar? Izbira bo zagotovo pestra.

Poleg vsega bodo prav vsi otroci, ki se bodo udeležili dobrodelnega teka, prejeli brezplačno malico. Če pa bi radi tekli samo starši, bo poskrbljeno tudi za varstvo vaših malčkov. In da se med vašo rekreacijo otroci ne bi dolgočasili, bodo lahko ustvarjali na raznovrstnih delavnicah ter za to prejeli tudi posebno nagrado v spomin na ta dobrodelni dogodek. Kratkočasili jih bodo tudi animatorji, pripravljen pa bo celo svojevrsten otroški triatlon.

Smo navedli dovolj razlogov za to, da si v koledar zabeležite ta dogodek? Poskrbite zase, za svoje otroke in hkrati s tem naredite še nekaj dobrega za tiste, ki jim bo vaša pomoč polepšala konec leta.