DomovArhivBliža se najdaljša noč v letu

Bliža se najdaljša noč v letu

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Pester kulturno-zabavni program se bo pred Taverno na Pristaniški ulici, kjer bo postavljena novoletna tržnica, začel že v dopoldanskem času, med 17. in 20. uro pa bodo na svoj račun prišli najmlajši, ki se bodo lahko zabavali na delavnici »Zimska Vas«. Ob 17.30 bo sledil nastop plesne šole Petra, veselje in nasmeh na obraze pa bo zagotovo narisal tudi stari dobri dedek Mraz.

Silvestrovanje v dobri družbi se bo začelo ob 21. uri, z nastopom skupin Stino in Ne me jugat ter Rudija Bučarja. Nebo nad Koprskim zalivom pa bo ognjemet razsvetlil prvi dan novega leta, ki ga bo v Kopru zaznamovalo slavnostno odprtje prenovljenega ribiškega pristanišča, ki bo pričelo ob 17. uri, za dobro vzdušje pa bodo poskrbeli glasbeniki Robert Vatovec Big Banda in zasedbe Orange juice.

Mestna občina Koper obvešča vse občanke in občane, da bo v času prireditev S Koprom v novo leto 2014 in Svečano odprtje ribiškega pristanišča, vse od torka, 31. decembra, od 7. ure zjutraj, do četrtka, 2. januarja 2014, za promet povsem zaprt Ukmarjev trg v Kopru. Prav tako bo 31. decembra, med 21. in 4. uro zjutraj, ter 1. januarja 2014, med 16. in 22. uro, popolna zapora Pristaniške ulice, in sicer od krožišča s Piransko cesto do Kopališkega nabrežja, v času ognjemeta, 1. januarja 2014, med 17.30 in 18. uro, pa bo zaradi varnosti tudi popolna zapora Semedelske ceste v Kopru.