DomovArhivBrezplačno učenje tujega jezika za bralce ekopra

Brezplačno učenje tujega jezika za bralce ekopra

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Da je znanje tujega jezika pomembno, prepevajo že ptice na veji. Pri razpisu prostega delovnega mesta se med vrsticami zahtevanih znanj v večini primerov nahaja tudi znanje vsaj enega tujega jezika, kar je razumljivo, saj slovenska podjetja vse bolj iščejo poslovne priložnosti tudi v tujini. Vse več je tudi posameznikov, ki se v tujino podajo zaradi študija, iskanja zaposlitve ali drugih osebnih razlogov, spet drugi se v učenje spustijo zaradi želje po potovanju, na katerem znanje tujega jezika pride prav na vsakem koraku. Tudi upokojenci so nad učenjem tujega jezika navdušeni, saj s tem koristno preživljajo prosti čas in skrbijo za umsko telovadbo.

V naše uredništvo smo na to temo prejeli zanimivo ponudbo in sicer 14-dnevno brezplačno učenje angleščine, nemščine ali italijanščine za bralce ekopra. Učenje poteka preko vašega računalnika, tablice ali telefona, namenjeno pa je zaposlenim, podjetnikom, brezposelnim, upokojencem, dijakom in študentom. Učite se lahko kjerkoli obstaja dostop do interneta, tempo in čas učenja pa si prilagajate sami. Ugodnost, ki velja za nove uporabnike, lahko izkoristite do 12.6.2016 tako, da obiščete spletno stran http://sio.elearn.eu/tester, kjer izberete en jezikovni paket, v polje koda za popust pa vnesete besedo EKOPER.

Ponudnik pravi, da se po tej metodi tuj jezik lahko nauči prav vsak in da je poletje odličen čas za pridobitev znanja tujega jezika, saj se lahko učite kar iz domačega naslonjača ali v senci borovca z limonado v roki. Učenje vam pričara nasmeh na obrazu in že po prvi uri uporabe lahko svojega soproga, soprogo ali prijatelje presenetite z znanjem, ki ste ga osvojili. Če je to res mogoče ali ne, zanima tudi nas, zato bomo veseli, če se nam po 14 dneh uporabe javite in sporočite vaše izkušnje. Do takrat pa vam želimo prijetno učenje in čim več uspeha.