DomovArhivCaprisov koncert 2016 razprodan!

Caprisov koncert 2016 razprodan!

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Jutri od 17. ure dalje bodo na Titovem trgu poleg največjih slovenskih rock zasedb Siddharte in Big Foot Mame prepevali domačini Tulio Furlanič, Enzo Hrovatin, Easy, Aleksander Novak in edine ženske predstavnice Šturle. Po dolgih letih se bodo samo za to priložnost ponovno zbrali Pudding Fieldsi, ravno Caprisov koncert pa je za vrnitev na glasbeno sceno izbral tudi Slavko Ivančić.

Siddharta na Caprisovem koncertu 2008

Radio Capris bo tudi letos izjemno priložnost, predstaviti se širšemu občinstvu in nastopiti ob boku velikanov slovenske glasbe, dal trem še neuveljavljenim glasbenikom, in sicer zasedbam Last Word, Sniz in Krkuča Konekšon.

Titov trg pa ne bo le glasbeno, ampak tudi dobrodelno prizorišče. Od vsake prodane vstopnice bo namreč v dobrodelni sklad za Tjašo Likar in njeno zdravljenje romal en evro.

Za vse, ki si želite na koncert, a ste bili prepozni pri nakupu vstopnice, obstajata dve možnosti, in sicer prenos koncerta lahko poslušate preko Caprisovih radijskih valov ali pa srečo preizkusite v petek dopoldne, ko bodo iz zlate rezerve potegnili še nekaj brezplačnih vstopnic.

Sicer pa organizatorji koncerta obiskovalcem svetujejo, da se zaradi predvidene velike gneče, na prizorišče odpravijo pravočasno. Dostop na Titov trg  bo možen s Čevljarske ulice ali Trga Brolo ter s Kidričeve ulice (pri lekarni).

Za invalide, ki imajo na koncert brezplačni vstop, bo rezervirano mesto pred odrom. Prav tako bo brezplačen vstop za otroke do 12. leta starosti.

Sicer pa bodo obiskovalcem v Kopru na voljo številna brezplačna parkirna mesta.

Tako bo v sodelovanju z Marjetico Koper od 17. ure mogoče brezplačno parkirati na vseh parkiriščih Park & Ride, na peščenem parkirišču za tržnico, na parkirišču ob stadionu in na železniški postaji. V noči iz petka na soboto bo mogoče parkirati tudi pred Supernovo Koper in v garaži Planeta Tuš. V Disco Planet Tuš bo namreč tudi uradni after party koncerta.

Nastop prve glasbene skupine se bo odvil malo po 17. uri, zaključek dogodka pa je predviden za 2. uro zjutraj.