DomovArhivDanes kar trije nastopi naših olimpijcev v Riu

Danes kar trije nastopi naših olimpijcev v Riu

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

304

Tina Mrak in Veronika Macarol sta pred današnjo tekmo zasedli 2., 6., 5. 4. in 13. mesto. V petem plovu pa sta bili diskvalificirani. Trenutno sta skupno na petem mestu. Koprčanka Veronika Macarol in Tina Mrak imata tako danes možnost osvojiti kolajno, saj imata Francozinji, ki sta trenutno na tretjem mestu le dve točki prednosti.. Ob 18.15 uri ju bomo spremljali in držali pesti, da kolajna z Olimpijskih iger najde pot tudi v Koper.

bombac

V Riu je tudi koprčan Dean Bombač, in sicer z rokometno ekipo. Danes ob 14.30 nas bodo pred ekrane posedli v tekmi s Poljaki. Iz Ria se je javil prav za naš portal in nam zaupal, da je: “počutje dobro med samimi športniki. Z jasnim ciljem smo prišli sem, tako da nas nič ne sme vreči iz tira.”

ponomarenko

Ob 14.45 pa čaka prava poslastica vse ljubitelje kajaka na mirnih vodah. V boj za kolajno se bo danes podala tudi Špela Ponomarenko Janić.

322

Naj spomnimo, da je koprske olimpijce pred odhodom v Rio, sprejel tudi župan Mestne občine Koper, Boris Popovič.Olimpijcem je takrat čestital za uvrstitev ter jim zaželel srečo. Poudaril je, da je Mestna občina Koper ponosna na svoje olimpijce.