DomovArhivDež »odplaknil« Koper na dlani

Dež »odplaknil« Koper na dlani

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Napovedane neugodne vremenske razmere z napovedmi neviht in obilnega dežja so letos že drugič  »krive«  za odpoved  ene od največjih prireditev na prostem Koper na dlani. Ta bi morala biti v nedeljo (12. junija), žal pa bo ta zadnji dan prihajajočega vikenda moral miniti  brez užitkov ob predstavitvah  krajevnih skupnosti in turističnih društev Mestne občine Koper.

Zavod »Koper otok«, ki združuje več kot 55 trgovcev, gostincev in ostalih ponudnikov starega mestnega jedra Kopra, pa že osmič (kot  Zavod Koper Otok oziroma njegov predhodnik Združenje trgovcev, gostincev in drugih ponudnikov mestnega jedra Kopra) pripravlja v petek, 10. junija, ob 20. uri, na Titovem trgu v Kopru, tradicionalno Modno revijo.

S prireditvijo želijo mestni trgovci, predvsem tisti, ki ponujajo oblačila, obutev, nakit in modne dodatke, svojo ponudbo približati ljudem in jih opozoriti na kakovostno  in široko ponudbo, ki jo je moč najti v trgovinah v starem koprskem mestnem jedru. Med člani Zavoda Koper otok je kar 25 takih, pri katerih si lahko kupci ustvarijo svoj osebni stil. Tudi zaradi prijaznih trgovcev, ki so jim  vedno in z veseljem na voljo.

Kaj ponujajo koprski trgovci, bo najlaže spoznati z obiskom Modne revije ta petek na Titovem trgu, ko se bodo po modni brvi, sredi najlepšega trga v Sloveniji, sprehodile lokalne manekenke, v oblačilih iz lokalnih trgovin in butikov. Posamezne izhode bodo popestrile vmesne kulturne točke.

Na modni reviji  se bodo med drugim predstavili trgovina I & M, Butik Extremee, Butik Tigga, Manufaktura, trgovina Lanč, Etnika Slog in Vjenčanice Biba (iz Pule). Frizerske storitve bodo nudili frizerski salon Žana, Brivnice & česalnice Koper, Studio Obala in Frizerski salon Šarm. Lokalne manekenke in manekene bosta ličila Lepotni studio E-mart in Kozmetični salon Acqua z ličili Oriflame.

Prireditev so omogočila tudi podjetja Marjetica Koper, Oriflame, Cvetličarna Gea in Butik tiskovin, finančno pa jo je  podprla tudi Mestna občina Koper.  V primeru slabega vremena bo modna revija v Taverni.