DomovArhivFC Luka Koper na pripravah v Medulinu

FC Luka Koper na pripravah v Medulinu

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprski prvoligaš, ki ga je še nedavno tega zapustilo več igralcev, je danes kadrovsko podkrepljen. 12 mladih nogometnih upov, ki se jim bosta v kratkem najverjetneje pridružila še dva oz. trije novi igralci, že pridno trenira skupaj z preostalo ekipo, ki se te dni mudi na pripravljalnem 2. mednarodnem Arena Cup turnirju v Medulinu na Hrvaškem. Tam se na spomladanski del pripravlja še 7 drugih ekip iz Hrvaške, Avstrije, Češke in Romunije, ki so razdeljene v dve skupini, Ceja in Finera.

Ekipa Kopra je doslej odigrala dve tekmi, proti klubu Slaven Belupo in Inter Zaprešić, čaka pa jo še preizkušnja proti FC Viitorul Constanta, v četrtek, 21. januarja, ob 11. uri, ki bo določila pare za sobotni finalni del turnirja.

V Medulinu je domače nogometaše obiskala tudi ekipa spletnega medija eKoper in se pogovarjala s trenerjem Slavkom Matićem,  ki je zadovoljen s potekom priprav in verjame, da bo moštvo do prve tekme prvenstva, 27. februarja, dobro uigrano in v odlični formi za doseganje vidnejših rezultatov.

Več v videu.