DomovArhivFC Koper: »Pokazati moramo, ali smo volkovi ali ovce.«

FC Koper: »Pokazati moramo, ali smo volkovi ali ovce.«

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Domači trener Slavko Matić pravi, da jih v soboto čaka težka tekma, a so Koprčani, po njegovih besedah, na tekmo z Velenjčani dobro pripravljeni. Dejal je, da bodo morali, če želijo premagati nasprotnika, igrati tako, kot so minulo nedeljo odigrali prvi polčas tekme proti Olimpiji. Začetna nogometna predstava koprskih borbenih kozličkov minulo nedeljo je namreč marsikoga navdušila. Koprčani so več kot jasno pokazali, da znajo igrati napadalen, bojevit in za gledalce nadvse privlačen nogomet.

DSC_4289

Če pa bodo na sobotni tekmi proti Rudarju odpravili še storjene napake, ki so jim na Stožicah odnesle točke, potem si lahko od dvoboja proti Velenjčanom obetamo le najboljše. S tem se strinja tudi koprski napadalec Zlatan Muslimović:

»Upam, da se bo v soboto izšlo po načrtih, imamo namreč vse, kar potrebujemo za uspeh«,

je odločno povedal in priznal, da je za njimi težko delo ter ob tem dodal še, da verjame vase. Celotni izjavi Zlatana Muslimovića lahko prisluhnete v spodnjem videu:

Kot je napovedal trener Slavko Matić, bo v soboto igrala tista enajsterica, ki bo najbolje fizično in psihično pripravljena. Celotni izjavi Slavka Matića lahko prisluhnete v spodnjem videu: