DomovArhivFC Luka Koper: ob polčasu izenačenje

FC Luka Koper: ob polčasu izenačenje

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Prvi strel smo videli v 8. minuti, ko je po lepi podaji Valencie z leve strani z roba kazenskega prostora poizkušal Belima. Kotnik je bil na mestu.

Razigrani Valencia je v 16. minuti ponovno prišel do strela z roba kazenskega prostora, a je bil celjski vratar dovolj dolg, da je žogo odbil.

Napadi Koprčanov so se stopnjevali. Po podaji Horvata z desne je z glavo streljal Belima, odlično je posredoval Kotnikov, žoga se je odbila do Štromajerja, ki je streljal, a je tip pred golovo črto žogo blokiral gostujoči branilec Klemenčič.

Koprčani so imeli v prvi polovici prvega polčasa žogo v svojih nogah.

V 23. minuti je na začudenje vseh prisotnih, sodnik Perić pokazal na belo točko za Celjane. Vratar Simčič je ob tem prejel rumeni karton. Iz enajstmetrovke je bil uspešen Lovre Čirjak.

31. minuta in izenačenje na Bonifiki. Žogo je na robu kazenskega prostora sprejel Ibričić, si žogo nastavil na svojo desnico in z filigransko natančni strelom žogo poslal v levi spodnji kot vratarja Kotnika.

Koprčani napadajo dalje. V 34. minuti je Ibričić ponovno prišel do žoge v zoni strela, poskusil s preigravanjem, žoga je nato prišla do Štromajerja, ki je bil v zelo ugodni situaciji, a se mu je pod noge vrgel eden od gostujočih branilcev, blokiral strel ter poslal žogo v kot za kozličke.

Tik pred koncem prvega polčasa je bila potrebna še druga zamenjava pri Koprčanih, tudi tokrat zaradi poškodbe. Po Simčiču je igro zapustil še Krivičič.

V sodnikovem podaljšku prvega polčasa je čisti prekršek za enajstmetrovko nad domačim branilcem Gregovom spregledal danes slabi sodnik Perić.