DomovArhivFC Luka Koper znova vladali na domačem terenu

FC Luka Koper znova vladali na domačem terenu

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

DSC_2458

Koprčani so prevzeli pobudo od samega začetka tekme. Po podaji s kota so gostje žogo odbili izven kazenskega prostora, kjer je na njo naletel Jan Andrejašič in s fantastičnim strelom z razdalje premagal gostujočega vratarja.

DSC_2569

V 12. minuti se je žoga po predložku Ibričića odbila do Belime, ki je prišel do strela iz dokaj ugodnega položaja, a je njegov strel končal prek gola. Hitra napadalna trojka Valencia, Belima, Pučko, je v prvih 15. minutah povzročala mnogo težav obrambi Radomljanov.

Koprčani so pokazali izjemno igro. V 34. minuti je Ibričić podal v kazenski prostor kjer je streljal Pučko, zadel vratnico, žoga se je odbila do Belime, ki je lepo meril, a je žoga švignila mimo desne vratnice vratarja gostov.

DSC_2612

V 41. minuti je sledila podvojitev vodstva. Prodor odličnega Belime po desni, natančna podaja v sredino, kjer se je Zlatan Muslimović prerinil pred branilca Radomelj in pospravil žogo v mrežo.

Rezultat se do konca polčasa ni spremenil. Koprčani so bili izrazito boljši nasprotnik.

DSC_2597

V tretji minuti drugega polčasa je Matej Pučko preigral tri obrambne igralce in z natančnim strelom v Kopru pribrcal prednost treh zadetkov.

Nadaljevanje tekme je potekalo predvsem mirno in Koprčani so na domačem terenu ostali neporaženi.