DomovArhivIgrišča v Prisojah dobila tudi končno podobo: krajani, predvsem otroci, so navdušeni

Igrišča v Prisojah dobila tudi končno podobo: krajani, predvsem otroci, so navdušeni

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Že pred časom smo si jih ogledali tudi mi in že takrat so bila lepo urejena. 

20160809_133021

Krajani so s pridobitvijo zelo zadovoljni, saj imajo otroci končno prostor, kjer se lahko družijo. Pa ne samo otroci, tudi starši si radi izmenjajo izkušnje, medtem ko se otroci igrajo.

mahne filipčič11
Predsednik krajevne skupnosti Franc Mahne in Jernej Filipčič ne skrivata zadovoljstva nad novimi igrišči.

Za ekoper.si je takrat predstavnik krajevne skupnosti Olmo – Prisoje Jernej Filipčič povedal: “V skladu z vsem kar je bilo dogovorjeno z občino in v skladu z vsem kar je bilo dogovorjeno z občani, so bila narejena nova igrala, nova mreža, asfalt in “odvodnjavanje”, pred tem je bilo nevarno, da se zvije kakšen gleženj. Kar se nas predstavnikov krajevne skupnosti tiče in predvsem kar se tiče krajanov, sploh tistih, ki imajo otroke, smo vsi zelo zadovoljni.”

Da so krajani zadovoljni, priča tudi zadnja objava Davida Lonića, ki je napravil video Prisoj skozi čas, ko tam še ni bilo urejenih igrišč pa do danes, ko so.

Ob tej priložnosti, se je Jernej Filipčič znova zahvalil občini kot tudi kumunali, ki so poskrbeli za to, da se otroci spet lahko varno igrajo.

Poleg novih igrišč pa so tu še drugi načrti, in sicer ureditev intervencijske poti in garažne hiše, ki je že dotrajana. Predsednik krajevne skupnosti Franc Mahne je prav tako pohvalil sodelovanje z občino in poudaril, da ne smemo pozabiti niti na upokojence, ki tudi potrebujejo svoj prostor. V ta namen se bodo uredile pešpoti in postavile se bodo klopi.