DomovArhivInstagram premagal Twitter

Instagram premagal Twitter

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Da bi Instagram, priljubljeno družbeno omrežje tudi v Sloveniji, še bolj približali uporabnikom bodo v naslednjih dneh, kot je naznanil glavni izvršni direktor Instagrama Kevin Systrom, slavnim uporabnikom začeli izdajati posebne certifikate. S tem bodo posrkbeli, da bodo drugi, nekoliko manj slavni uporabniki, lahko mirneje spali v zavedanju, da sledijo pravim slavnim osebnostim, ne pa prevarantom, ki jih je sicer na tovrstnih omrežjih precej.

Systrom je zagotovil tudi, da so prevarante že začeli brisati s svojega omrežja, ker so odločeni, da bo Instagram avtentično omrežje. Najbolj vesel pa je bil dejstva, da je število uporabnikov v zadnjih devetih mesecih skočilo za 50 odstotkov oziroma okrog 100 milijonov.

Od dveh do 300 milijonov prijateljev

Instagram je iz sanj dveh prijateljev prerasel v globalno skupnost, ki vsak dan deli več kot 70 milijonov fotografij in video posnetkov. Instagram je od leta 2012 v lasti Facebooka, ki ima 1,35 milijarde mesečnih uporabnikov. V lasti Facebooka je tudi WhatsApp s 600 milijoni uporabnikov in Facebook Messenger s 500 milijoni uporabnikov.