DomovArhivIzključitev usodna za Koprčane

Izključitev usodna za Koprčane

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Prvi poskus Rudarja v 11. minuti z desne strani. Po bloku Gregorja Sikoška je žoga končala v kotu za Rudar..

V 20. minuti predložek Ibričića s prostega strela, z glavo je poskušal LeandroTeijo, a preko vrat.

Po malo ostrejšem dvoboju je v 29. minuti kri zavrela med Zlatanom Muslimovićemin obrambnim igralcem Rudarja Kašnikom, sodnik je situacijo umiril s kartonom za vsakega udeleženca.

Do konca polčasa so se napadi izmenjevali na vsaki strani, a sta obrambi svoje delo opravljali brez napak.

Koprčani so bolje krenili v drugi polčas.

V prvi minuti nadaljevanja smo videli Rubena Belimo, ki je kot veter prodrl po desni strani, podal v sredino, vratar domačih je z nekaj težavami žogo le ukrotil.

Minuto zatem je z razdalje ponovno poskusil Belima, žoga je švignila mimo desne vratnice.

Sledila je lepa priložnost za Rudar. Napadalec domačih je stekel proti vratom Simčiča. Datkovićga je uspel nekoliko ovirati, odlično pa je po strelu posredoval Vasja Simčič in zadržal začetni izid.

V 50. minuti je prišlo do podaje z desne strani na drugo vratnico kjer je čakal Mary, a iz težkega položaja streljal preko vrat.

Ruben Belima je s svojo prodornostjo še naprej predstavljal nerešljivo uganko za domačo obrambo.

Odličen protinapad Kopra, kombinacija Valencie,Ibričića in Belime se je končal s strelom slednjega. Žoga je zletela preko vrat.

Koprčani so imeli niti igre v svojih nogah, priložnosti so se konstantno vrstile.

V 68. minuti, predložek iz kota za Rudar, David Kašnik je ustrelil z glavo, žoga je preletela vratarja Simčiča, a se na srečo odbila od prečke.

Joel Tshibamba je po vstopu v igro, na igrišču preživel zgolj minuto. Po domnevnem udarcu v glavo domačega branilca mu je sodnik Vinčič pokazal rdeči karton.

V 85. minuti je po podaji z desne, nepokrit ostalJohn Mary, ki mu z glavo s treh metrov ni bilo težko zadeti prazne mreže.

V zadnji minuti sodnikovega podaljška je Marysam stekel proti vratom in rutinirano premagal Simčiča. Sodnik Vinčič je takoj zatem odpiskal konec srečanja.