DomovArhivRumeno noč okronal veličasten ognjemet

Rumeno noč okronal veličasten ognjemet

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Za dobro vzdušje in zabavo so poskrbeli Sixtynine, Pero Lovšin s Španskimi borci, Rok’n’Band, Gedore in mnogi drugi. Ob polnoči pa je obiskovalce razveselil veličasten ognjemet, ki je v vsem svojem sijaju osvetlil koprski zaliv: https://www.facebook.com/mestoKoper/videos/593252280847289/

lovšin

Sobotno dogajanje je tako znova privabilo vse generacije, ki so se lahko poleg dobre glasbe, adrenalinske vožnje v zabaviščnem parku in pestre gostinske ponudbe, sprehodili po koprskih ulicah in doživeli nočni utrip našega čudovitega mesta.

IMG_0083

Vabljeni tudi danes, kjer vas znova čaka pester večer, s katerim se najdaljša noč rumenih barv za letos tudi poslavlja. Na Ukmarjevem trgu bodo za zabavo skrbeli Platana in Tulio Furlanič ter Marino Legovič. Na Carpcciovem trgu in v Taverni pa bo stresala glasba izpod rok DJ Exa Beltrama in Saxa Erika Krambergerja. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji razgibanih plesnih ritmov. Na Trgu pri Kapitaniji bodo nastopili Trio Oni, v Hlavatyjevem parku pa Feentz in Ivanhoe.