DomovArhivIzšel je CMK magazin

Izšel je CMK magazin

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Da se v Centru mladih Koper neprestano nekaj dogaja, priča CMK magazin oziroma mladinska revija, ki so jo zasnovali in oblikovali v Centru mladih Koper in s katero želijo izboljšati dostopnost do vsebin, ki jih nudijo v centru ter informiranost mladih o tem, kaj vse lahko počnejo v njim namenjenih prostorih. Kot nam je povedal urednik revije Patrik Holz, je prva številka publikacije izšla včeraj, na velikonočni ponedeljek, v elektronski obliki, v naslednjih dneh pa jo bodo s pomočjo Kluba študentov občine Koper še natisnili v manjši nakladi. Po besedah Holza bodo nekaj izvodov razdelili med srednje šole, fakultete, knjižnice in mesta, kjer se zadržujejo mladi.

“Mladi na Obali doslej niso imeli svoje revije, zato se nam je porodila zamisel o njenem nastanku”,

pravi vodja CMK Koper Mojca Vojska in ob tem pojasni, da si pri sooblikovanju revije želijo aktivno vključiti  mlade, zato vabijo vse, ki bi se radi preizkusili pri pisanju prispevkov, da se obrnejo na elektronski naslov info@mladi-koper.si ali na facebook stran Centra mladih Koper. Prav tako pa vse mlade vabijo, da jim pomagajo izbrati ime revije.

Slednja naj bi izhajala enkrat mesečno, njene vsebine pa bodo namenjene dogajanju v Centru mladih Koper, napovedim prihajajočih dogodkov ter intervjujem z raznimi izvajalci in drugim zanimivim vsebinam. Prvo številko CMK magazina lahko prelistate spodaj.