DomovArhivIzšla je nova Koper Card 2015/16

Izšla je nova Koper Card 2015/16

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Po lanski uspešni uvedbi kartice doživetij KOPER CARD 2014, letošnja KOPER CARD 2015/16 nedvomno pomeni nadgradnjo dosedanje ponudbe. Ob nakupu kartice namreč njen imetnik prejme šest kuponov za znamenitosti in doživetja. Dva kupona veljata kot vstopnici za zvonik in Etnološko zbirko Pokrajinskega muzeja, medtem ko lahko ostale štiri kupone vsak posameznik poljubno izkoristi za obisk ostalih mestnih znamenitosti ali za lokalna doživetja, pri čemer ima na voljo osem različnih možnosti. Tako je možen voden ogled Pretorske palače, voden ogled Luke Koper, kmalu pa bo ponovno možen tudi obisk Pokrajinskega muzeja Koper. Prav tako se lahko kupon izkoristi tudi v Slaščičarni Dehar, Caffe Loggi, turistični agenciji in trgovini Istranka ter v Sladoledarni na koprski tržnici, kjer za kupon imetnik kartice prejme ali kos sladice, vinske degustacije ali seveda sladoled. Velika novost KOPER CARD 2015/16 pa je možnost koriščenja kupona za en avtobusni prevoz na katerikoli avtobusni povezavi podjetja Arriva, vključno z vožnjo do na primer Pirana.
Med lokalnim prebivalstvom je KOPER CARD še posebej priljubljena zaradi številnih ugodnosti, ki jih lahko imetniki kartice izkoristijo ob čisto vsakem nakupu v centru mesta. Popuste ali darila ob nakupih lahko imetniki kartice izkoristijo na več kot tridesetih lokacijah v centru mesta. Ravno stalna veljavnost ugodnosti v okviru kartice je tista konkurenčna prednost, zaradi katere je kartica nedvomno zanimiva tudi za prebivalce Kopra. Kot doslej, pa vse ugodnosti veljajo tudi za imetnike avtobusne kartice Koper Card Plus, s čimer se želi spodbuditi prebivalce k pogostejšemu obiskovanju mestnega jedra in uporabi javnega prevoza.
Letošnja kartica doživetij in celotna njena ponudba bo veljavna do 30. septembra 2016. Še ena dobra novica je, da cena, kljub razširjeni ponudbi, ostaja enaka lanski, in sicer 12 € za odrasle, 10 € za dijake, študente in upokojence ter 9 € za otroke in skupine. KOPER CARD 2015/16 lahko kupite v Turistično informacijskem centru Koper v Pretorski palači, vsak dan med 9. in 20. uro.

Zemljevid KPC2015 doživetj znamenitosti