DomovArhivJavni natečaj za oblikovanje predloga grafičnega znaka za območje porečja Dragonje

Javni natečaj za oblikovanje predloga grafičnega znaka za območje porečja Dragonje

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

V okviru projekta je Mestna občina Koper v sodelovanju s Krajevno skupnostjo Šmarje in Občino Piran objavila Javni natečaj za oblikovanje predloga grafičnega znaka za območje porečja Dragonje, na katerega vabi vse oblikovalce, da izdelajo primere logotipov, ki bi širše območje podeželja porečja Dragonje najbolje celostno predstavili.
Vsak prijavitelj lahko na natečaju sodeluje z največ tremi predlogi logotipov v konkretni ali abstraktni obliki, ki predstavljajo eno ali več značilnosti tega območja. Predloge logotipov morajo prijavitelji oddati skupaj z vsemi prilogami najkasneje do nedelje, 18. 1., do 24. ure, po elektronski pošti na e-naslov obcina@koper.si.

Sedemčlanska strokovna komisija bo izmed vseh prejetih predlogov izbrala dva najboljša, ki ju bo Mestna občina Koper, skupaj s priročnikom celostne grafične podobe, odkupila, in sicer vsakega za 500 evrov (z vključenim DDV in drugimi prispevki). Vsi prejeti predlogi logotipov bodo predstavljeni na posebni razstavi.

Vabljeni k sodelovanju na natečaju, ki je objavljen tukaj.

Projekt »Zakladi Istre 2012« je del NIP LAS Istre 2012, ki ga delno sofinancira Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja. Za vsebino projekta je odgovorna Mestna občina Koper. Organ upravljanja za Program razvoja podeželja RS 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.