DomovArhivJEFF: predzadnji večer v družbi Glasbene šole Koper

JEFF: predzadnji večer v družbi Glasbene šole Koper

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Kot predskupina je pred polno dvorano nastopil rock band glasbene šole Koper pod mentorstvom Boštjana Andrejca. Njihov prvi letošnji nastop na odru je popestril dogajanje in prinesel svežino glasbe. Mladi glasbeniki so na mednarodnem kulturno uveljavljenem festivalu dobili priložnost nastopa in izkušenj pred domačimi obiskovalci.

jefffff

Širom so nastopili kot trio glasbena skupina in tako prvič pustili svoj pečat na festivalskem odru. Ob zvokih različnih inštrumentov so pričarali čudovito vzdušje in občinstvo popeljali skozi zgodovino zvena. Zasedba je ustvarjala samosvoj, stilsko homogen izraz, razpet med široko polje ljudskih zvenov in sodobnih akustično rockerskih meditacij.

jeffffff

Na prizorišču je potekala slikarska razstava Tine Dekorti ter istrski kulinarični kotiček v katerem so lahko obiskovalci poskusili dobrote kuhinje »Na stopničkah«.

jeffff

Zadnji večer bo potekal naslednjo sredo 17. 8.  Veliki zaključek bosta kronali skupini Steel Sheep in prejemniki nagrade Premio Andrea Parodi 2015, zasedba Giuliano Gabriele.

jefffffff