DomovArhivŠe dva tedna in oživela ulica je tu

Še dva tedna in oživela ulica je tu

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Letošnja prireditev bo temeljila na sodelovanju, miru in ljubezni – zato so se na KŠOK-u odločili, da bo osrednja tema prireditve »Flower Power«. Prireditev bo potekala v sredo, 24. avgusta 2016, med 20. in 24. uro v Kopru na Kidričevi ulici. Ponovno pričakujejo množičen obisk, saj to tradicionalno prireditev vsako leto obišče okoli 3000 ljudi.

Oživela ulica 2014, Koper, 27.8.2014, foto Vojko Rotar-9835

Do prireditve nas čakata še slaba dva tedna, se pa v tem času dogaja že marsikaj. V sklopu razpisov za himno in bende, so na KŠOK-u iskali osebe, ki so si želele sodelovati na Oživeli ulici. Komisija je za zmagovalca razpisa za himno izbrala DJ Lovra & Co., za zmagovalce razpisa za bende pa so bili izbrani O.K. Band, Teenagers in Nevermind.

Kljub temu, da sta razpisa že zaključena, se še vedno da sodelovati in pomagati oživljati ulico. In sicer, kot model za modno revijo in kot statist pri snemanju promo videa. Prav tako je možno biti del te zgodbe vsak ponedeljek na ustvarjalnih delavnicah, kjer se izdeluje okraske in scenografijo za prireditev. Več o tem na http://www.ozivela-ulica.si/