DomovArhivJutri čaka Koprčane pripravljalna tekma z Borcem iz Banja Luke

Jutri čaka Koprčane pripravljalna tekma z Borcem iz Banja Luke

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Celotno koprsko moštvo te dni gostuje v Medulinu, kamor so na drugi del priprav odpotovali pred nekaj dnevi. Težki treningi, kondicijski program in medsebojno spoznavanje bodo že jutri, 12. februarja, podkrepili tudi s tekmo proti klubu Borac iz Banja Luke, na kateri bodo priložnost, da se izkažejo, imeli tudi tisti igralci, ki doslej še niso zaigrali za prvo postavo. Tudi sicer bo preizkušnja pokazala, na katerih točkah bo treba še delati, sledil pa ji bo dan počitka za del koprskih igralcev, ki bodo s treningi nadaljevali v ponedeljek.

Ekipa se v domači Koper vrača v sredo, že v četrtek pa bodo odrinili dalje, na Malto, kjer jih poleg pestrega programa treningov čaka tudi ključna preizkušnja, tekma z norveškim prvoligašem Aalesund FK. V tem klubu je svojo nogometno kariero začel tudi John Arne Riise, eden najbolj uspešnih norveških nogometašev, ki je dolga leta igral tudi za velike klube kot so Liverpool, Roma, Fulham in drugi.

Kanarčke je na pripravah obiskala tudi naša ekipa, ki je pred objektiv kamere ujela še Jako Štromajerja, ki koprske barve zastopa že od leta 2014: