DomovArhivKanarčke v soboto čaka tekma proti Zavrču

Kanarčke v soboto čaka tekma proti Zavrču

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

»Igrali bomo na zmago,« je za spletni medij eKoper.si povedal koprski izkušeni napadalec Jaka Štromajer, ki je tako kot njegov soigralec, mladi nogometni up koprskega prvoligaša Jan Andrejašič prepričan, da lahko v soboto z dobro igro in taktiko osvojijo nove tri točke.

Celotni izjavi Andrejašiča in Štromajerja si lahko pogledate tukaj:

Nekaj dodatnega zagona so mladi nogometaši Luke Koper dobili na zadnji tekmi proti Gorici v gosteh, kjer so slavili z 2:1. Nekoliko slabše pa so se na zadnji tekmi proti Krškem odrezali v Zavrču, saj so se morali zadovoljiti zgolj z neodločenim izidom 1:1.

Sicer pa domačim nogometašem ekipa Zavrča ni ravno naklonjena, od devetih medsebojnih obračunov, so Koprčani slavili le trikrat, na zadnji tekmi, tekmi 9. kroga, ki so jo odigrali v Zavrču, pa so morali Kanarčki priznati premoč. 

nk-zavrc-fc-luka-koper-6778974

Ne glede na to, bo sobotni obračun izredno zanimiv, ne samo zato, ker so se Koprčani nanj dobro pripravili, temveč tudi zaradi tega, ker nova koprska strateška trojka Dušan Petković, Slavko Matić in Milan Obradović, prihaja prav iz završkega kluba. Ta se je namreč iz neprepoznavnega vaškega kluba povzpel v sam vrh slovenskega nogometa, in to prav po njihovi zaslugi.

 

Tekmo, ki se bo na Bonifiki odigrala v soboto, 21. novembra, ob 16. uri, bo sodila ekipa Mirana Bukovca (Bojan Ul, Bojan Šinkovec in Vojko Goričan), Siol TV pa bo svojim naročnikom omogočil tudi prenos tekme na kanalu 501 oziroma prek aplikacije TViN.