DomovArhivKoper v Krškem naskakuje novo zmago

Koper v Krškem naskakuje novo zmago

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

»Poskušali bomo najti rešitev, da v zadnjih treh tekmah, osvojimo čim več točk, nato pa se spočijemo do drugega dela letošnjega prvenstva,« je bil po zadnji tekmi Kanarčkov pozitiven trener Slavko Matić, ki je vnovič ponovil, da je Koper, ne glede na rezultate, ekipa zmagovalcev. »Razlika med zmagovalci in poraženci je v tem, da poraženci iščejo razloge, zmagovalci pa rešitve,« je bil jasen, ob tem pa dodal, da je glavna težava domačih predvsem zamenjava velikega števila igralcev, kar je velik šok tudi za samo ekipo.

Slednje kot zanimivost navajajo tudi na neuradni spletni strani koprskega kluba NK Koper, kjer so zapisali, da bo Koper v tokratni prvi postavi imel devet povsem drugih nogometnih imen kot jih je imel na prvem srečanju z ekipo Krškega. Iz tega gre sklepati, da se nam danes ponovno obeta zanimiv obračun.

Sicer pa so Koprčani v tem času registrirali tudi izkušenega igralca Igorja Gala, ki bo, kot pišejo strokovnjaki, na mestu branilca zapolnil vrzel, ki sta ga zapustila nekdanja igralca Denis Halilovič in Denis Šme. Za Kanarčke pa bodo tudi tokrat zaigrali mladi in nadobudni domači nogometaši, ki znajo s trezno in umirjeno igro vnovič presenetiti in Kopru priigrati nekaj dodatnih točk.

Današnjo tekmo, ki jo bosta sledili še zadnji dve, proti Celju in Mariboru na domači zelenici, bodo sodili Vojko Goričan z ekipo v sestavi Robert Vukan, Janez Lunežnik in Iztok Gornjak.