DomovArhivKoprčani na priprave na Pohorje

Koprčani na priprave na Pohorje

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Na Pohorje so tako odpotovali Ivor Horvat, Jakov Biljan, Marin Jurina, Toni Datković, David Darnel Situ, Ruben Belima, Jaka Štromajer, Jefthon Ferreira de Sena, Zlatan Muslimović, Leandro Nicolas Teijo, Luka Vekić, Jan Andrejašič, Adnan Ahmetović, Haris Dedić, Ivan Blatančić, Joel Omari Tshibamba, Šime Gregov ter vratarja David Adam in Vasja Simčič. Na priprave so odpotovali tudi zadnja koprska pridobitev, nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine Senijad Ibričić, Marko Krivičič, ki se je v Koper znova vrnil iz izposoje v Bologni, Gašper Želko, sicer aktualni prvi vratar mladinske ekipe FC Kopra, ki je pred slabim mesecem osvojila pokal Slovenije, nekdanji mladinec Kopra, ki se je vrnil z izposoje pri italijanskem klubu Spezia Calcio Matic Paljk in Lennard Adjetey Sowah. Gre za levega bočnega branilca, ki je igral za zveneče klube  kot so Hamburger SV, angleški Portsmouth in danski FC Vestsjælland,v Kopru pa je trenutno na preizkušnji.

 

V domačem Kopru pa so zaradi poškodb ostali Joel Valencia, Patrik Posavac in Dalibor Radujko, ki je prav v teh dneh podaljšal pogodbo s FC Koper, medtem ko je nekdanji igralec FC Koper Hysen Memolla prestopil v splitski Hajduk.

FullSizeRender

Sicer pa bodo priprave na Pohorju v prvi vrsti namenjene fizični pripravi ter uigravanju za prihajajočo sezono. V ta namen bodo Koprčani v tem času odigrali predvidoma tudi tri prijateljske tekme, in sicer z NK Železničar Maribor, Simer Šampion in najverjetneje še z enim od avstrijskih drugoligašev.