DomovArhivGlasbeni spektakel v srcu mesta Koper

Glasbeni spektakel v srcu mesta Koper

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Pestro glasbeno dogajanje na osrednjem mestnem trgu so že v popoldanskih urah v Kopru odprle tri še neuveljavljene lokalne skupine, Last Word, Krkuča Konekšon in Sniz, ki so bile izbrane prek posebnega glasbenega natečaja, nato pa so se na odru zvrstili uveljavljeni primorski glasbeniki. Najprej simpatične Šturle, nato romantični Aleksander Novak, lanskoletni zmagovalec Melodij morja in sonca Easy in zimzeleni Enzo Hrovatin s Solinarji.

Prav Caprisov dogodek si je za vrnitev na koncertne odre izbral priljubljeni vokalist Slavko Ivančić, ki so ga na odru spremljali odlični glasbeniki Gedore, prav za to priložnost pa so moči še (zares) zadnjič združili Pudding Fieldsi. Koper so do vrelišča nedvomno popeljali rockerji skupin Big Foot Mama in Siddharta, ki so ravno na Caprisovem odru prvič nastopili skupaj na Obali.

Že pred dnevi razprodan Titov trg je tako pokal po šivih, za prijetno vzdušje ves večer pa so s svojim humorjem in pozitivno energijo poskrbeli tudi voditelji Katja Pišot, Luka Rudl in Žiga Rustja.  

Radio Capris pa niti letos ni pozabil na dobrodelnost. Evro od vsake prodane vstopnice je tako romal v dobrodelni sklad Tjaše Likar, skupaj so uspeli zbrati 3500 evrov. Ker je Tjaša v pomladnih mesecih k sreči že zbrala dovolj sredstev za zdravljenje, je izkupiček od prodaje vstopnic predala deklici Danay, ki boleha za zelo redkim Pffeiferjevim sindromom. Danay v kratkem namreč čaka težka in draga operacija v Franciji, ki je za njeno mamico Adrijano prevelik finančni zalogaj.