DomovArhivModna sobota na Titovem trgu

Modna sobota na Titovem trgu

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Na modni reviji so trgovine iz starega mestnega jedra predstavile nove kolekcije. Po štirinajst metrov dolgi modni pisti, postavljeni sredi trga, so se sprehodili lokalni mladeniči in mladenke ter tudi gospe in gospodje, ki so se za en večer prelevili v manekene in manekenke. Ravno ta domača atmosfera in osebni pristop sta tudi tisto, kar odlikuje in razlikuje manjše trgovine iz središča mesta od večjih trgovskih verig. Prav to pa so želeli z Modno revijo sporočiti lokalni ponudniki, ki so z odlično izpeljanim dogodkom nedvomno ponovno opozorili nase. Približno tristo obiskovalcev je lahko uživalo v dobri uri trajajočem dogodku, s številnimi izstopi in vmesnimi plesnimi točkami, številni pa so prejeli tudi promocijske bone s popusti.

Svoje kolekcije so predstavili trgovina Lanč s Kidričeve ulice, trgovina Extremee s Čevljarske, nedavno odprta trgovina z otroškimi oblačili Bubbles ter sosednja trgovina Manufaktura s Pristaniške ulice, trgovina Yala s Čevljarske ulice, Tigga Butik in Tigga Gentleman s Čevljarske in Župančičeve ter trgovina z obutvijo I & M s Čevljarske ulice. Storitve ličenja in frizerske storitve za manekene so nudili Salon Ružica z Vojkovega nabrežja, Frizerski salon Žana z Garibaldijeve ulice in pa Brivnice in česalnice Koper z Župančičeve ulice. Oder je s cvetličnimi aranžmaji okrasila Cvetličarna Gea.
Sponzorji prireditve so bili podjetje SAOP, Komunala Koper, Loggia Caffe in kozmetika AVON. Prireditev je finančno podprla tudi Mestna občina Koper.