DomovArhivMOK išče organizatorja za Rumeno noč in Silvestrovanje v Kopru

MOK išče organizatorja za Rumeno noč in Silvestrovanje v Kopru

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je danes objavila javna razpisa za sofinanciranje prireditve Rumena noč 2014 in Silvestrovanje v Kopru 2014/2015, na katera se lahko vsi zainteresirani prijavijo do 25. aprila 2014. Prvo prireditev bo koprska občina sofinancirala v višini največ 20 tisoč evrov, za Silvestrovanje v Kopru pa bo namenila 10 tisoč evrov, od katerih mora organizator najmanj 3 tisoč evrov nameniti za promocijo.

Tudi tokrat se lahko na razpis prijavijo samostojni podjetniki  in druge pravne osebe, registrirane za opravljanje dejavnosti, ki so predmet javnega razpisa, imajo vsa predpisana dovoljenja in vsaj eno referenco pri organizaciji vsebinsko in obsežno podobnih prireditev. K prijavi morajo priložiti tudi kup dokumentacije, poleg prijave denimo podpisano izjavo o organizaciji ognjemeta, plan promocije in oglaševanja posamezne prireditve, podroben opis vsebine programa prireditve, s točnimi urami izvedbe, lokacijami, nazivi izvajalcev, finančni načrt prireditve in druge pogoje, opredeljene v razpisu.

V razpisu so poleg tega natančno opredeljeni tudi termin, prizorišča in sama vsebina obeh prireditev. Rumena noč mora tako potekati vsaj en dan, 26. julija, od 20. do 2. ure zjutraj, na štirih prizoriščih (Taverna, Ukmarjev trg, Pristaniška ulica in Semedelska cesta), Silvestrovanje v Kopru pa 31. decembra, vsaj od 21. ure do največ 2. ure zjutraj, v koprskem mandraču in v Taverni. Organizatorja, ki bosta izbrana bosta poleg programa morala poskrbeti tudi za zapore cest in spremembe prometnih režimov, obe prireditvi pa morata biti za obiskovalce brezplačni.

Oba razpisa, z vso dokumentacijo sta objavljena na spletni strani Mestne občine Koper www.koper.si.