DomovArhivNa Bonifiki vse nared za jutrišnjo tekmo proti Rudarju

Na Bonifiki vse nared za jutrišnjo tekmo proti Rudarju

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Kot že rečeno, morajo jutrišnji nogometaši ponoviti odlično odigran prvi polčas proti Olimpiji, s katerim so minulo nedeljo na Stožicah širni Sloveniji dokazali, da se bodo v spomladanskem delu prvenstva s povsem prenovljeno koprsko nogometno ekipo odslej lahko kosali le najboljši. Da so se koprski kozlički v zadnjem obdobju marljivo pripravljali na drugi del prvenstva, se lahko  prepričate tudi z ogledom spodnjega videa, ki so ga pripravili v FC Koper.

Kot zanimivost naj dodamo še, da se v Kopru v teh dneh mudi legendarni Ilija Petković, sicer oče športnega direktorja FC Koper Dušana Petkovića, ki je na območju nekdanje Jugoslavije znan predvsem kot nogometni reprezentant naše nekdanje skupne države in zadnji trener reprezentance Srbije in Črne gore. Petković si bo jutri ogledal tudi srečanje med koprskimi kozlički in velenjskimi knapi, katerega si bo, po naših informacijah, ogledalo tudi veliko drugih znanih obrazov s poslovnega in športnega sveta.

Sicer pa naj vnovič spomnimo, da bo jutrišnja tekma imela dobrodelno noto. Gledalci bodo lahko na več mestih v za to namenjene škatle darovali sredstva za operacijo 25-letne Koprčanke Sare Mavri. Kako in zakaj se je v dobrodelno akcijo vključil FC Koper, nam je pojasnil predsednik kluba Valter Valenčič.