DomovArhivNogometni klub FC Luka Koper z novim vodstvom

Nogometni klub FC Luka Koper z novim vodstvom

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Odstop Poljšaka so na skupščini sprejeli soglasno, s 56 glasovi od 66, ter ga s prav toliko glasovi potrdili za novega člana upravnega odbora, v katerem še naprej ostaja tudi Bojan Babič, predstavnik glavnega pokrovitelja Luke Koper. Skupščina je izglasovala tudi predlog starega vodstva in Gašparju Gašparju Mišiču za njegov prispevek k obstoju in razvoju koprskega nogometa podelila naziv častnega predsednika kluba, sprejela pa je tudi predlagano spremembo grba.

Kot je ob izvolitvi na mesto predsednika kluba povedal Anto Guberac, je pričakoval, predvsem zaradi kritik na račun dela kluba, da se bo oglasil resen kandidat za prevzem te funkcije, ker pa tega ni bilo, se je sam odločil za kandidaturo. Cilji, kot pravi, ostajajo še naprej enaki, in sicer čim večja uveljavitev naših mladih fantov, istočasno pa spremljanje talentov od Pirana do Murske Sobote. V drugem delu letošnjega prvenstva ne nameravajo kupovati novih igralcev, saj »zaupamo našim fantom, našim igralcem in tudi v naslednjem delu sezone upam, da bomo te rezultate potrdili. Ponosni smo na nanje in pričakujem, da bodo drugo leto še boljši«.

Včerajšnje skupščine se je udeležil tudi prvi mož koprske občine Boris Popovič, ki se je v prvi vrsti zahvalil vsem navijačem, ki s srcem navijajo za koprske nogometaše. Dejal je, da je ponosen na klub in na vse igralce, kot tudi na rezultate, ki so jih dosegli, posebej pa je izpostavil mladinski pogon. Ob tem je spomnil še na številne naložbe, ki jih je koprska občina izpeljala v zadnjih letih prav na področju športa in zagotovil, da bodo v tej smeri nadaljevali tudi v prihodnje.