DomovArhivObčina objavila kar devet razpisov

Občina objavila kar devet razpisov

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je v Uradnem listu in na spletni strani www.koper.si danes, v petek, 22. januarja, objavila javne razpise za sofinanciranje programov in delovanja različnih društev s področja kulture, sociale, športa, turizma, mladine in otrok, zdravja ter varstva okolja. Skupaj gre za devet razpisov.

Do 22. februarja morajo prijavitelji oddati vse izpolnjene obrazce za razpise, ki so namenjeni sofinanciranju delovanja turističnih društev in drugih društev, katerih glavnina delovanja spodbuja razvoj in promocijo turizma, sofinanciranju športnih programov, sofinanciranju programov in projektov za otroke in mladino, kulturnih programov in projektov, sofinanciranju programov socialnega varstva in programov dela društev ter drugih ustanov, katerih delovanje spodbuja promocijo varstva okolja ali promocijo zdravja ter sofinanciranju programov veteranskih organizacij in drugih društev ter združenj, ki niso predmet drugih razpisov Mestne občine Koper za leto 2016.

Odprt je tudi javni razpis za sofinanciranje prireditev v Mestni občini Koper za letos, prijave zainteresiranih pa zbirajo do 22. februarja za prireditve, ki so se ali se bodo izvajale od 1. januarja do 31. decembra, do 11. aprila je rok za prireditve, ki se bodo izvajale od 1. junija do 31. decembra, do 6. junija za tiste med 1. julijem in 31. decembrom, do 26. septembra pa je odprt rok za prireditve v decembru.