DomovArhivObradović: »V Mariboru moramo igrati dobro vseh 90 minut«

Obradović: »V Mariboru moramo igrati dobro vseh 90 minut«

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprčani so namreč že na prvem srečanju spomladanskega dela sezone v uvodnih minutah proti Olimpiji, pa tudi v prvih dvajsetih minutah zadnjega srečanja v Celju pokazali, da znajo biti kakovosten in borben nasprotnik.

DSC_6727

»In zdaj je čas, da končno pokažemo, kaj smo zmožni«,

pred nedeljskim srečanjem pravi koprski trener Milan Obradović.

»Dobro moramo odigrati vseh 90 minut«,

je odločen koprski strateg, ki kot pravi, zaupa v znanje in potencial svojih varovancev. Tudi na srečanju proti vijolicam zaradi poškodb na nekatere igralce žal ne bo mogel računati, bodo pa, po njegovih besedah, vsekakor imeli prednost le tisti, ki so stoodstotno pripravljeni. Med njimi bo najverjetneje tudi Koprčan Dalibor Radujko, ki je, kot pravi, potrpežljivo čakal na svojo priložnost.

DSC_6732

»Prepričan sem, da moramo združiti moči in verjamem, da če bomo ciljali na zmago, lahko osvojimo točke«,

napoveduje Radujko, ki se ne obremenjuje s tem, kdo bo koprski nedeljski nasprotnik. Kot je znano, za drugo uvrščeni Maribor namreč igrajo številni nekdanji igralci Kopra, zaradi česar se nogometna javnost rada pošali, da je Maribor dejansko »B ekipa Kopra«.

»Dejstvo je, da bodo igralci Maribora branili svoje barve, mi pa naše«,

na vprašanje novinarjev, kako se bo soočiti s svojimi nekdanjimi soigralci odgovarja Radujko in dodaja, da bo Koprčanom v nedeljo vsekakor lažje kot Mariborčanom, saj domače moštvo ni podvrženo tolikšnemu pritisku kot Maribor, ki cilja na naslov prvaka.

Izjavama trenerja Milana Obradovića in Daliborja Radujka lahko prisluhnete v spodnjem videu.