DomovArhiv»Osredotočili se bomo na svojo igro!«

»Osredotočili se bomo na svojo igro!«

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

»Čaka nas specifična tekma, saj vemo, da je Krka na zadnjem mestu v prvenstvu in da bo poskušala vse za zmago,« je pred tekmo povedal trener FC Luka Koper Milan Obradović, ki je prepričan, da bodo gostje iz Novega mesta igrali na vse ali nič tudi zato, ker jih v zadnjih dveh krogih čakata Olimpija in Maribor. »Poznamo jih, vemo katere so njegove prednosti in katere so slabosti, presenetijo nas lahko le s taktiko, ki jo bodo ubrali,« je še dejal Obradović, ob tem pa dodal, da se s tem ne obremenjujejo, saj se morajo osredotočiti na svojo igro in na to, da si z dobrim rezultatom priigrajo obstanek v ligi.

Tudi tokrat bodo tako igrali na zmago, zadnja tekma pa je nedvomno odlična popotnica za dosego zastavljenega cilja. Na igrišču jutri ponovno ne bo Antonia Pavića in Hysena Memolle, ki sta poškodovana, prav tako ne Darnela Situja, ki se šele vrača, »vsi drugi pa so zdravi in v igri za izbrano enajsterico«.

Da je tekma z velenjskim Rudarjem dala ekipi dodatno dozo samozavesti, je prepričan tudi koprski napadalec Jaka Štromajer, ki je prepričan, da lahko tudi na Bonifiki zmagajo. »Zmaga je vsekakor dobrodošla, vendar nam trenutno tudi točka pomeni veliko,« je še povedal in dodal, da Koper naposled igra dobro in da je treba ta moment izkoristiti.

DSC_7360

Jutrišnji obračun s Krko se bo na koprski Bonifiki začel ob 19. uri, le nekaj dni zatem, v soboto, 14. maja, pa se Koprčani odpravljajo v Novo Gorico, kjer jih čaka zadnje gostovanje v letošnji sezoni.