DomovArhivPletinella osvaja Slovenijo

Pletinella osvaja Slovenijo

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

ANTONELLAE

Kot modna oblikovalka izdeluje čudovite in unikatne kose, ki jih lahko nosijo vse tiste, ki želijo izstopati. Pet let je namreč, odkar je ustanovila modno blagovno znamko Pletinella. Vse njene obleke so kvačkane.

Marsikdo bi se vprašal kaj tako mlado punco pripravi do tega, da kvačka?

Že kot majhno punčko jo je nad pletenjem in kvačkanjem navdušila babica, in sicer tako zelo, da jo kvačkanje spremlja že vse življenje. Povzdvignila ga je novo raven. Spod njenih rok nastajajo sofisticirane, elegantne in ekstravagantne obleke, ki objamejo vaše telo v najboljšem možnem smislu.

pletinella1

Obleke, za katere Antonella porabi tudi do 300 ur dela, so pred kratkim lahko občudovali obiskovalci modne revije Fashion by hell, ki jo je organizirala Miss Hrvaške 2016 Angelica Zacchigna. Že 30. 8. pa se bo podala na modno revijo v Umag, kjer se vsako leto predstavijo istrski modni kreatorji.

Mlada umetnica inspiracijo dobi povsod. Kot sama pravi: “Že, ko vidim sukanec, vidim pred sabo sliko obleke, ki jo želim napraviti. Kamorkoli se obrnem vidim nekaj, kar mi, da novi navdih. Vsaka obleka ima svojo zgodbo.”

Ljubezen do kvačkanja je torej rodila blagovno znamko Pletinella, ki osvaja Slovenijo kot tudi sosednjo Hrvaško. V njena oblačila se lahko odenejo vsa dekleta, žene, dame in gospe, ki želijo biti drugačne, opazne, ženstvene in unikatne. Nad njenimi stvaritvami se je navdušila tudi Miss Hrvaške 2016, ki bo prav kmalu ponosna lastnica ene izmed njenih kreacij.

pletinella4

Antonella v prihodnosti načrtuje tudi samostojno modno revijo, kjer bo predstavila celotno kolekcijo Pletinella. Mi se že veselimo. Njene obleke so namreč res nekaj posebnega.