DomovArhivFC Luka Koper: Obradović o letošnji sezoni

FC Luka Koper: Obradović o letošnji sezoni

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

 

Srbskega strokovnjaka so mnogi mediji v prejšnjih krogih letošnje izvedbe Prve lige uvrščali med najboljše trenerje kroga. S predstavo svojih varovancev proti Domžalčanom pa ni mogel biti zadovoljen. Glavno težavo, da fantje ne igrajo enako doma in v gosteh vidi v tem, da so na domači Bonifiki pogumnejši.

DSC_2202 (1)

Sodniških odločitev ne želi komentirati, osredotoča se le na prihodnje obračune. Ne glede na to, so bili Koprčani v prejšnjih dveh krogih bili oškodovani za najstrožjo kazen. Na tekmi s Celjani je sodnik Perić spregledal očitno vlečenje celjskega branilca, ki je za dres potegnil Gregova. V soboto pa je pri izidu 1:0 za Domžalčane Ruben Belima prodrl v kazenski prostor, kjer ga je spotaknil domžalski branilec, njegov udarec po nogi hitrega Španca je bilo slišati po celotnem domžalskem športnem parku, a tudi tedaj je piščalka sodnika Bukovca ostala nema.

Kozlički jutri odhajajo v Šmarje pri Jelšah, kjer so bodo v prvem krogu pokala Slovenije pomerili proti tamkajšnjemu tretjeligašu. Tekma bo ob 16:00.

V soboto jih na stadionu Bonifika ob 18:15 čaka tekma proti ekipi Radomelj.