DomovArhivPočitniško varstvo na Osnovni šoli Koper

Počitniško varstvo na Osnovni šoli Koper

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Počitniško varstvo, ki ga Osnovna šola Koper organizira s pomočjo sofinanciranja Mestne občine Koper, bo organizirano med 27. junijem in 22. julijem ter med 15. in 26. avgustom, in sicer vsak delavnik med 7. in 16. uro.

Varstvo je namenjeno učencem od 1. do 5. razreda, ki obiskujejo osnovne šole v Mestni občini Koper, pa tud izven nje. Ob delnem sofinanciranju koprske občine znaša prispevek za starše za učence, ki obiskujejo osnovne šole v Mestni občini Koper, 6 evrov na dan oziroma 25 evrov na teden, za učence iz drugih občin pa 10 evrov na dan oziroma 45 evrov na teden. V prispevek je poleg varstva in prehrane (malica, kosilo, popoldanska malica) delno vključen tudi material.

Prijave sprejemajo prek elektronske prijavnice, po pošti ali po faksu do prihodnjega ponedeljka, 6. junija 2016. Starši ob prijavi dobijo položnico, ki jo morajo poravnati do 20. junija 2016.

Kot so nam pojasnili v Osnovni šoli Koper, je zanimanje za poletno počitniško varstvo veliko. Največ je otrok iz Mestne občine Koper, vsako leto pa je nekaj otrok tudi od drugod. Tudi letos bodo poskrbeli za pester program, ki ga bodo zaznamovale razne delavnice, kopanje na mestni plaži, izleti, športne in druge aktivnosti.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete na Osnovno šolo Koper oziroma obiščete spletno stran Osnovne šole Koper.