DomovArhivPomagajte živalim v Obalnem zavetišču: izšel je koledar za leto 2016

Pomagajte živalim v Obalnem zavetišču: izšel je koledar za leto 2016

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Koledar lahko dobite z doniranjem prostovoljnega prispevka, v Obalnem zavetišču pa bodo celoten izkupiček namenili nakupu hrane za živali ter drugih potrebnih pripomočkov za njihovo nego in oskrbo.

Vse živali, ki so v začasni oskrbi v Obalnem zavetišču in čakajo na nov dom, imajo za sabo slabo izkušnjo, saj so bile zavržene, prisilno odvzete skrbnikom zaradi slabega ravnanja, v slabem zdravstvenem stanju, ali so kako drugače pristale na cesti ter bile prepuščene samim sebi.

Z doniranjem prostovoljnih prispevkov neposredno pomagate prav njim, živalim, ki po slabi izkušnji še čakajo, da se jim nasmehne sreča in dobijo nov, ljubeč dom.

Predvsem živali, ki niso mogle odločati o lastni usodi, bodo hvaležne za vsak prispevek, ki ga boste namenili koledarju Obalnega zavetišča.

Koledar lahko rezervirate preko elektronske pošte zavetisce@komunalakoper.si in ga prevzamete od četrtka, 24. decembra 2015 v Obalnem zavetišču, na naslovu Dvori 25, Dvori pri Sv. Antonu, 6276 Pobegi. Za vse informacije lahko pokličete tudi brezplačno telefonsko številko Obalnega zavetišča 080 88 49.

Prostovoljno donacijo lahko nakažete na TRR SI56 6100 0001 1211 995 (Delavska hranilnica d.d.), ki je odprt izključno za namene donacij Obalnemu zavetišču.