DomovArhivPonovno bo Oživela ulica

Ponovno bo Oživela ulica

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi letos so v Klubu študentov občine Koper poskrbeli pester in raznolik program na kar šestih prizoriščih. Tako kot sleherno leto bo najbolj pestro na Titovem trgu, kjer bosta kot predskupini nastopili Fetus in Toxine, ozračje pa bodo poleg dveh krajših stand-up nastopov ob 22.15 dodobra razgreli še Eskobarsi.

Taverna bo zaživela v ritmih alternativne elektronske glasbe izvajalcev Fajr, Žige Murka in Whynnel, s posebnim programom se bodo predstavili tudi Kinetic Studio, na Carpacciovem trgu pa bo prostor za sproščeno druženje ob dobrodelnem srečelovu, poligonu in delavnicah za najmlajše obiskovalce.

Novost letošnje že 16. Oživele ulice je »speed dating« na Muzejskem trgu, ki bo na sporedu vsako polno uro, v okviru katerega se bodo mladi med 18. in 30. letom spoznavali na t.i. hitrih zmenkih. Vsa prizorišča bo povezovala živahna Kidričeva ulica, na kateri se bodo na dobro založenih stojnicah predstavljala obalna društva, svoj prostor bo dobil tudi ustvarjalni kotiček, za kulinarična razvajanja pa bodo poskrbeli pri FerFudu. Modri ulični tovornjaček, ki navdušuje z vrhunskimi okusi, nekoliko drugačnim načinom plačila ter dobrodelno noto, že vse poletje potuje po slovenskih ulicah, tokrat pa bodo kulinarične avanture mladega dvojca, chefa Mitje Horvata in Janeza Karlina, pod mentorstvom priznanega mojstra Luke Jezerška na voljo tudi v Kopru.

Ob 21. uri bo Kidričeva zaživela tudi ob nastopu Moribayasse, v atriju Fakultete za humanistične študije pa bodo svojo »fešto« imele tudi risanke, ki tradicionalno privabljajo številne mlade ljubitelje japonskih risank iz 80-ih in 90-ih let.