DomovArhivPostani prostovoljec Sladke Istre 2015

Postani prostovoljec Sladke Istre 2015

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

19. in 20. septembra bo v Kopru znova zadišalo po sladkem, Mestna občina Koper bo namreč v sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Mestne občine Koper organizirala že sedmo Sladko Istro.  Za lažjo in učinkovitejšo izvedbo prireditve organizatorji k sodelovanju vabijo vse sladkosnede, da se pridružijo kot prostovoljci in si tako naberejo nove delovne izkušnje ob obilici zabave.

Prostovoljci bodo pomagali pri pripravi prizorišča, usmerjanju obiskovalcev na parkirišča, pri dostavi sladkih izdelkov in ostale opreme na stojnice ponudnikov, pri štetju degustacijskih kuponov, prisotni bodo na info točkah prireditve, pomagali bodo pri izvedbi programa in pri pospravljanju prizorišča. V zameno za pomoč na prireditvi bodo v spomin prejeli majčko Sladke Istre in bon za kosilo.

Prijavite se lahko do ponedeljka, 7. septembra, preko elektronske prijavnice na spletni strani www.sladka-istra.si.  Če si želite pomagati na najslajši prireditvi v državi, pohitite, saj bo na prireditvi dobrodošla pomoč največ 20 prostovoljcev.