DomovArhivPresrečni in veseli donacije skoraj 300 kilogramov hrane s strani DZZŽ iz Ljubljane

Presrečni in veseli donacije skoraj 300 kilogramov hrane s strani DZZŽ iz Ljubljane

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Včeraj so oskrbovance Obalnega zavetišča obiskali predstavniki Društva za zaščito živali iz Ljubljane (DZZŽ), ki so s seboj pripeljali skoraj 300 kilogramov hrane in priboljškov za pse in mačke in jih donirali zavetišču. V Obalnem zavetišču smo presrečni donacije in se zahvaljujemo DZZŽ in vsem posameznikom ter drugim ustanovam, ki so po svojih močeh donirali nekaj hrane in s tem prispevali k boljši oskrbi zavetiščnih živali. Sredstva, ki bodo prihranjena pri nakupu hrane, se bodo namreč vložila v še boljšo veterinarsko ali socialno oskrbo živali.
Donacija_25102015_fotoVojkoRotar-6876V Obalnem zavetišču se zahvaljujemo tudi vsem tistim, ki Obalnemu zavetišču tudi sicer pomagajo, bodisi s sprehajanjem psov,  z donacijami hrane, dek, rjuh ter drugih pripomočnov, ali s posvojitvijo zavetiščnih živali.
Donacija_25102015_fotoVojkoRotar-6895Živalim v Obalnem zavetišču lahko vedno pomagate na več načinov:

– z donatorskimi sredstvi na TRR SI56 6100 0001 1211 995 (Delavska hranilnica d.d.), ki je odprt izključno za namene donacij Obalnemu zavetišču
– z doniranjem odej, pregrinjal, rjuh, brisač, s katerimi opremimo bokse
– z doniranjem pasje in mačje hrane, pasjih in mačjih priboljškov, igrač, pripomočkov za nego, mačjega peska, ovratnic, povodcev, ležišč, posod …
– z obiskom zavetišča, sprehajanjem psov in preživljanjem prostega časa z našimi oskrbovanci
– z začasnim skrbništvom oziroma rejništvom
– s posvojitvijo in posvojitvijo živali na daljavo

V kolikor želite na kakršen koli način pomagati živalim v Obalnem zavetišču, nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 88 49, ali nas obiščete na sedežu zavetišča, na naslovu Dvori 25, 6276 Pobegi.