DomovArhivPrihaja oživela ulica

Prihaja oživela ulica

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

K prijavi vabijo pisatelje poezije in proze, ki bodo svoja dela lahko predstavili na Obalnih rimah Oživele ulice. Letošnja prireditev bo temeljila na sodelovanju, miru in ljubezni – zato so se na KŠOK-u odločili, da bo osrednja tema prireditve »Flower Power«. Prireditev bo potekala v sredo, 24. avgusta 2016, med 20. in 24. uro v Kopru. Ponovno pričakujejo množičen obisk, saj to tradicionalno prireditev vsako leto obišče okoli 3000 ljudi.

????????????????????????????????????

Do prireditve nas čaka še slab mesec dni, se pa v tem času dogaja že marsikaj. Kot vsako leto, KŠOK vabi društva, neprofitne organizacije, zavode, umetnike in druge ponudnike, da se predstavijo na posameznih stojnicah vzdolž ulic in na trgih. Za ta namen so razpisali razpis za stojnice, ki je na voljo na uradni spletni strani www.ozivela-ulica.si. Vsi, ki pa imajo v sebi glasbeno žilico, so vabljeni k sodelovanju na natečaju za himno Oživele ulice. Zmagovalec bo prejel denarno nagrado in priložnost nastopa na glavnem odru prireditve.

Oživela-ulica-2014-Koper-27.8.2014-foto-Vojko-Rotar-9894 (1)j

V sklopu Oživele ulice se iščejo tudi umetniki, ki bi na dan prireditve pokazali svoje slikarske/risarske sposobnosti obiskovalcem s tem, da bi tekom prireditve ustvarjali umetniška dela (slika, risba).

Oživela-ulica-2014-Koper-27.8.2014-foto-Vojko-Rotar-9818j

Iščejo se tudi lokalni bendi, z repertoarjem do 60 minut, ki bi radi nastopili na enem izmed odrov Oživele ulice – v Taverni. Vse informacije v zvezi s prijavo na Obalne rime, natečajem za himno, razpisom za stojnice, umetnike in bende so na voljo na uradni spletni strani prireditve www.ozivela–ulica.si