DomovArhivPrijave na Sladko Istro 2016 so odprte!

Prijave na Sladko Istro 2016 so odprte!

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Sladka Istra bo letos že osmo leto zapored poskrbela za sladko razvajanje. Na bogato obloženih stojnicah bo ponovno moč okušati sladke dobrote, ki so značilne za Istro, Slovenijo in svet. V posebnem sklopu se bodo predstavile tudi čokoladnice in vinarji. Poleg tega pa Sladka Istra vsakič znova ponuja tudi pester spremljevalni program. Obiskovalci lahko izbirajo med vodenimi vinskimi degustacijami, kuharskimi in slaščičarskimi šovi, nastopi lokalnih kulturnih društev, umetniško tržnico ter predstavami in delavnicami za najmlajše.

Sladka Istra, 22.9.2013, foto- Vojko Rotar-5739

Na stojnicah Sladke Istre lahko sodelujejo vsi ponudniki, ki imajo ustrezna dovoljenja za prodajo, degustacijo in predstavitev sladic, sladkih izdelkov, likerjev, vin, sokov, diabetičnih in drugih, posebnih sladic. Prav tako se lahko na Sladki Istri predstavijo tudi komercialni ponudniki z gastronomijo povezanimi dejavnostmi.

Vsi, ki bi se želeli predstaviti in biti del najslajšega dogodka v Sloveniji, se lahko prijavijo tako, da izpolnijo elektronsko prijavnico in jo pravočasno oddajo. Prijavnica in pogoji sodelovanja so na voljo TUKAJ. Prvi prijavni rok, ki je za ponudnike tudi najugodnejši, se zaključi 30. aprila, drugi rok 15. junija, tretji pa 31. julija.

Letos imajo ponudniki ob prijavi tudi možnost izbire lokacije svojega prodajnega mesta. Stojnico si ponudniki izberejo v okviru razpoložljivih mest tematskega sklopa, v katerega se prijavljajo.

Sladka Istra, 22.9.2013, foto- Vojko Rotar-6217

Ponudniki, ki se bodo prijavili in sodelovali na Sladki Istri 2016, bodo lahko brezplačno sodelovali tudi na strokovnih natečajih za Naj torto Sladke Istre 2016, Najizvirnejšo sladico Istre 2016 in Muškat Sladke Istre 2016. Na natečaje se bodo ponudniki prijavili s posebno prijavnico, ki bo objavljena naknadno.

Bodite tudi vi del sladke zgodbe in se na Sladko Istro 2016 prijavite še danes!

Vse dodatne informacije so na voljo na info@sladka-istra.si ali na 031/356-480.