DomovArhivPrimorski sejem že enaindvajsetič

Primorski sejem že enaindvajsetič

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Letošnji, že 21. mednarodni obrtni podjetniški Primorski sejem, bo na ogled do nedelje, 1. junija, tu pa se bo predstavilo skoraj 200 rastavljalcev, pretežno slovenskih, a je med njimi tudi nekaj takih, ki so k nam prišli iz tujine.

DSC_0065

Obiskovalci si bodo lahko v štirih dneh ogledali najrazličnejšo ponudbo, od opreme za dom, telekomunikacij, gospodinjskih pripomočkov, avtomobilov, do turističnih destinacij, poslovnih storitev itd.

Odprtje Primorskega sejma je pospremil tudi podžupan Mestne občine Koper Anton Sagadin, ki je ob tej priložnosti izpostavil: »Zadnja leta za mnoge obrtnike in podjetnike niso bila lahka, prilagajanje, vztrajnost in trdo delo, so bili tako za marsikoga edina pot oziroma rešitev iz gospodarske krize – in bistveno je, da mnoge danes ponovno gostimo v Kopru.«

So pa organizatorji tudi letos sejem oplemenitili s spremljevalnim programom, in sicer s Sončkovim festivalom in Športfestom, dodali pa so mu tudi dobrodelno noto, saj bosta jutri, 31. maja, ob 18. uri, nastopila Lea Sirk in Rudi Bučar, izkupiček pa bo namenjen Dnevnemu centru za otroke in mladostnike Koper.