DomovArhiv“Pustili so srce na terenu”

“Pustili so srce na terenu”

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

»Naš cilj je bil zmagati, šli smo na tri točke,« je po sobotnem obračunu z zadovoljstvom na obrazu dejal koprski trener Milan Obradović. Njegovo moštvo je namreč na zadnji tekmi proti Gorici pustilo srce na terenu in dalo svoj maksimum ter tako zasluženo zmagalo.

Z zadetkom Ivorja Horvata, ki se je v 34. minuti najbolje znašel v kazenskem prostoru Gorice, so si igralci FC Luka Koper priigrali tri točke in se tako približali ekipama Zavrča in Krškega. Obe ekipi imata namreč pred koprskim moštvom tri točke prednosti, a jih lahko v zadnjem krogu izgubita. Kljub izenačenju po točkah, bi tako bili Koprčani v boljšem položaju, saj imajo v medsebojnih tekmah najboljši izkupiček.

Vse oči so tako uprte v odločilna srečanja, ki bodo na sporedu že ta konec tedna. V soboto se bodo Kozlički na domačem terenu pomerili z Zavrčem, pri čemer bodo seveda ciljali na zmago. »V soboto pride v poštev samo zmaga,« je bil jasen kapetan koprske ekipe Dalibor Radujko, ki se s svojimi soigralci zaveda, da jim lahko zmaga prinese direkten obstanek v ligi. »Upam, da se bomo uspeli osredotočiti na tekmo in dati svoj maksimum, ne glede na to, da igramo doma,« je še dodal.

Več o zmagi na zadnjem primorskem derbiju letošnje sezone si lahko pogledate v spodnjem prispevku: