DomovArhivRazigrani ekipi sta se razšli z neodločenim izidom

Razigrani ekipi sta se razšli z neodločenim izidom

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Prve minute na zelenici v Domžalah so minile brez vidnejših akcij, obe ekipi sta obračun začeli nekoliko bolj zadržano, čeprav so imeli morda Domžalčani žogo nekoliko več v posesti. Koprčani so imeli prvo pravo priložnost v 15. minuti, ko je po odločnem prodoru z glavo z le nekaj centimetrov od vrat poizkušal Joel Valencia, a ni imel sreče, saj je žoga zadela vratnico. Nato so pritisnili domači, ki so nanizali kar nekaj lepih akcij, a mimo odličnega vratarja FC Luka Koper Vjekoslava Tomića niso uspeli prodreti. Prav odlična predstava gostujočega varuha mreže Tomića je bila tista, ki je zaznamovala ves prvi polčas, v katerem žal ni prišlo do nobenega zadetka.

Tudi v drugi polčas sta ekipi vstopili nekoliko zadržano, vendar so Koprčani kljub temu začeli nekoliko bolj napadalno, a žal brez prave priložnosti. Varovanci Luke Elsnerja so v drugem polčasu prvič zapretili v 58. minuti, a brez zadetka, le dve minuti zatem so po podaji iz kota Trajkovskega proti Gabru Dobrovoljcu, ki je uspel premagati Vjekoslava Tomića, povedli z 1:0.

DSC_6088

A veselje ni trajalo dolgo, v 67. minuti je za presenečenje na strani Kopra poskrbel Ruben Belima, ki je prodrl po desni strani in z natančnim strelom z neposredne bližine remiziral.

Koprčanom se je nato odprlo, v 76. minuti so bili znova blizu zadetku. Lepa akcija Štromajerja, ki je podal proti Jurini, ta pa v kazenski prostor proti Leu Štulcu se sicer ni končala z zadetkom, je pa zagotovo na noge dvignila navijače FC Luka Koper. Do konca srečanja ni bilo več pravih priložnosti, sta pa obe ekipi igrali na vse ali nič in v igri prikazali kar nekaj drznosti. Srečanje se je končalo z dvema zadetkoma, in sicer z rezultatom 1:1.

Koper pod vodstvom trenerja Milana Obradovića tako že četrto tekmo zapored ne pozna poraza, nova točka pa je nedvomno odlična popotnica za tekmo proti Krškem, ki jo bodo Koprčani odigrali v nedeljo, 10. aprila, na domači zelenici.

* Športni park, gledalcev 600, sodniki: Vinčić (Maribor), Vukan (Apače), Klančnik (Slovenj Gradec).
* Strelca: 1:0 Dobrovoljc (60.), 1:1 Belima (67.).
* Domžale: Maraval, Horić, Črnic, Repas (od 63. Masimov), Horvat (od 72. Majer), Trajkovski, Blažič, Dobrovoljc, Alvir, Husmani, Mance (od 79. Juninho).
* Luka Koper: Tomić, Datković, Situ (od 70. Andrejašič), Belima, Štulac, Valencia, Leko (od 64. Štromajer), Lokaj (od 46. Jurina), Pavić, Horvat, Niguez.
* Rumeni kartoni: Horvat, Alvir, Husmani; Belima, Niguez, Andrejašič, Štulac.